Természetgyógyászati Klinika Kft

9700 Szombathely,
Széll Kálmán u 17 fszt/5
E-mail küldése

Szolgáltatások

Lávaköves Masszázs

Meleg kövek segítségével történő rendkívül kellemes masszázs, mely lazít, nyugtat, átmelegít, felszabadítja érzelmeinket, oldja a gátlásokat, és energiával tölt fel. Regenerálja a megfáradt bőrt, nagymértékben oldja a stresszt. Valódi testi-lelki élményt nyújt: ellazít, pihentet, javítja közérzetünket, pezsdítő életenergiával tölt fel, harmonizálja testünket, lelkünket.

A kezelés egy speciális masszázstechnikára épül, a masszázs elemeiben megtalálható az energiaközpontúság, az akupresszúra és az aromaterápia egyes elemei.A kézzel történő masszázs helyett vulkáni eredetű, sima bazaltköveket, és márványköveket történik a masszázs. A lávaköves masszázsnak számos pozitív hatása van:
•    Javítja a vérkeringést
•    Enyhíti a fájdalmakat
•    Feloldja az izommerevséget
•    Felmelegíti a testet
•    Javítja a nyirokkeringést
•    Gyorsítja az anyagcserét
•    Segíti a salaktalanítást, méregtelenítést
•    A szervezet diszharmóniáját eredményező energia blokkokat feloldja.
A masszázs egyöntetűen valódi testi, lelki, szellemi élményt nyújt, kíváló stresszoldó, életenergiával tölt fel, harmonizálja testünket, lelkünket.

Mire hat a lávaköves masszázs?

* Testre: a meleg kövek elsősorban a hőszabályozást, a keringési rendszert, a nyirokrendszert, az izmok ellazultságát befolyásolják kedvezően. Ezen túl a reflexpontok kezelése, hathat a test különböző szerveire.
* Lélekre: a kövek részben energetizálnak, részben nyugtató-relaxáló hatással bírnak. A terapeuta és a páciens közötti kommunikáció dönti el, hogy mikor melyikre van szükség. Kellemes feltöltődésről, megfiatalodásról szinte minden vendég beszámol a kezelés után. Mindenféle kimerültség, fáradékonyság és erőtlenség esetén érdemes alkalmazni.
* Energiarendszerünkre – csakrákra, meridiánokra: főként a csakrák (az indiai gyógyászat tanai nyomán ismert energiaközpontok a gerinc mentén) újratöltésére alkalmas. A csakrák energiahiánya különböző megbetegedéseket és közérzetzavarokat okozhat.
« Vissza az előző oldalra!
Természetgyógyászati Klinika Kft - MagyarTermészetgyógyászati Klinika Kft - Német