Természetgyógyászati Klinika Kft

9700 Szombathely,
Széll Kálmán u 17 fszt/5
E-mail küldése

Szolgáltatások

Azonnali vérvétel nélküli véranalízis (AMP Homeográfiás Állapotfelmérés)

Fogadja azokat, akik nem tudják kihez forduljanak, illetve kipróbáltak már mindent eredmény nélkül. Bizonytalanok saját egészségükben.

Miért töltene hosszú heteket, hónapokat kórházba járással, vizsgálati időpontra és a vizsgálati eredményekre várva?

A vizsgálat előnyei:
•    non-invazív (vérvétel nélkül, fájdalommentes)
•    12 orvosi szakterületről ad leletet, amely kórházi kivizsgálás esetén 1 hónapig tartana
•    belgyógyászati szakorvosi konzultáció
•    személyre szabott természetgyógyászati szaktanácsadás a megfelelő táplálkozásról
•    a vizsgálatot követően 117 különböző paraméterben kapunk értékelhető eredményt  
•    gyermekeknek nem okoz fájdalmat, stresszt.

 

Vérvétel nélkül határozza meg a szervezet egészségügyi állapotát, annak enzim és immunrendszerével kapcsolatos funkcionális hemodinamikus kiegyensúlyozottságát. A módszer lényege a szervezet vízcseréje valamint gáz-homesztázisa alapján az emberi test felületén mért "referens" biológiai aktív pontok hőmérsékletének mérése és ezen eredmények speciális számítógépes szoftverrel történő feldolgozása.

 Az véranalízist végző program nem csak a meglévő betegségeket mutatja ki a központi idegrendszer, a szív és érrendszer, a belső szervi és mozgásszervi, vérkeringési, anyagcsere valamint daganatos és egyéb megbetegedésekre vonatkozóan, hanem az azokra való hajlamosságot is. 

Így a központi idegrendszer esetében megállapítást nyer az agyi artériák és vénák állapota, görcs és tágulási készsége. Az agy III. kamrájának állapota, az agyvíz nyomása valamint izomgörcsökre, izomgyengeségre való hajlamosság.

A szív érrendszer esetében megállapításra kerül a szív koszorú-érelmeszesedés, érszűkület, szívizom keringési zavar, szívizom pumpa funkció zavar, szívritmus zavar.

A tüdő esetében mérésre illetve szűrésre kerül a vitálkapacitás, reziduális térfogat, vérellátás, rugalmasság, gyulladásos folyamatok, COPD, és az asztma.

A máj esetében: hepatitist (májgyulladást) és májzsugort vizsgál.

A vese esetében a filtrációs zavarokat és gyulladásos betegségeket is kimutatja. 

Az véranalízis során a fenti vizsgálati eredményeket meghaladóan a vér és vérképző rendszer megbetegedései is felszínre kerülnek. A mért eredményeket kiértékeljük összegző megállapításokat teszünk és felhívjuk a figyelmet a meglévő lappangó betegségre, vagy öröklött hajlamra. Életmód és/vagy étrendi szaktanácsadással szolgálunk és egyedi terápiákkal segítünk visszanyerni a szervezet harmóniáját és egészségét.
 
« Vissza az előző oldalra!
Természetgyógyászati Klinika Kft - MagyarTermészetgyógyászati Klinika Kft - Német