Természetgyógyászati Klinika Kft

9700 Szombathely,
Széll Kálmán u 17 fszt/5
E-mail küldése

Szolgáltatások

Akupunktúra

A testet körül hálózó energia csatornákon lévő pontok ingerlésével történő kezelés. Az energia csatornák egymással és a belső szervekkel szoros összefüggésben vannak. A keringő energia állapotától függ az ember egészsége. A szervezet működésének egyensúlyát helyreállítja, mivel a belső szervek élettani funkcióira pozitívan hat. A biológiailag aktív pontok ingerlésével történő kezeléssel idegrendszeri, szív, vérkeringési, légző és emésztőrendszeri, vizeletelválasztó rendszeri betegségeket, ízületi fájdalmat és egyéb fájdalmakat eredményesen lehet kezelni.

Az akupunktúra reflexterápia, ami annyit jelent, hogy a testnek a meridiánokon elhelyezkedő meghatározott pontjain beszúrt tűkkel a pontokhoz tartozó szervekre, vagy akár szervrendszerekre lehet hatni. Ez a hatás lehet idegi, hormonális, izomlazító, az ereket, vagy esetleg az egész immunrendszert aktiváló jellegű.

Bizonyos pontok élénkítik, energiával töltik fel a csatornát, illetve a hozzátartozó szervet, mások nyugtató, illetve lecsapoló hatást fejtenek ki, megint mások a harmonizálást szolgálják.
« Vissza az előző oldalra!
Természetgyógyászati Klinika Kft - MagyarTermészetgyógyászati Klinika Kft - Német